Turktime

Trabzon'da karla mücadele devam ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yüksek rakımlı mahalle ve yayla yollarında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzon'da karla mücadele devam ediyor
Haberler / Güncel
16 Mayıs 2024 Perşembe 15:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, mayıs ve haziranda gerçekleştirilen yayla göçü öncesinde vatandaşların kırsal yol ağlarında sorun yaşamaması adına kar temizleme çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Çaykara ilçesinin Çayıroba Mahallesi, Maçka ilçesinin Kulat Boğazı ve Hanzariye Boğazı bağlantı yolunu ulaşıma açtı. Çaykara'nın Demirkapı Mahallesi Yedigöller yolunda ise kar temizleme çalışmaları sürüyor.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ekiplerin karla kaplı yollar için seferber olduğunu belirtti.

Vatandaşların ulaşımlarını güvenli şekilde sağlamaları için hassasiyet gösterdiklerini vurgulayan Genç, kapalı yol kalmayıncaya kadar çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime