Turktime

Togg, Fatih Altaylı'nın katılacağı etkinliğin sponsorluğundan çekildi

Gazeteci Fatih Altaylı'nın katılacağı Brand Week İstanbul'a sponsor olan Togg, sosyal medyada dönen tartışmalar sonrası etkinlikten çekildiğini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Togg, Fatih Altaylı'nın katılacağı etkinliğin sponsorluğundan çekildi
Haberler / Güncel
24 Ekim 2023 Salı 23:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özellikle seçim döneminde Togg üzerinden yürütülen kampanyalara sert tepkiler gösteren gazeteci Fatih Altaylı'nın katılacağı Brand Week İstanbul etkinliğine Togg firmasının sponsor olması sosyal medyada tepki çekmişti.

Konudan haberi olmadığını söyleyen Altaylı, ''Dün bazı troller, bir yerlerden aldıkları emir doğrultusunda olsa gerek bana yönelik bir saldırı başlattılar. 'Bu dangalak trol sürüsüne şunu söyleyeyim. Ben o etkinlikte geçen yıl da bir panelde yer aldım. O zaman da Togg sponsordu" diyerek tepki gösterdi.

TOGG ETKİNLİKTEN ÇEKİLDİ

Sosyal medyada dönen tartışmaların ardından Togg, Brand Week İstanbul etkinliğinden çekildiğini duyurdu.

Togg tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Marka ve ürünlerimizi pazarlama profesyonelleriyle buluşturmak amacıyla önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan bir etkinlikte 'kurumsal sponsor'lardan biri olarak yer alma kararı almıştık.

Ancak bazı mecralarda, etkinlikte yer alma şeklimizin amacı dışında tartışmalara konu olması ve markamıza zarar vermesi üzerine bu organizasyondan çekilme kararı aldığımızı bildiririz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime