Turktime

Exxen yine çöktü! Acun Ilıcalı'ya tepki yağıyor: Bırak bu işleri...

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, bugün sahasında Bayern Münih'i ağırlıyor. Maçın yayıncısı Exxen'in çökmesi ile birlikte sosyal medyada tepkilerin ardı arkası kesilmedi. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Exxen yine çöktü! Acun Ilıcalı'ya tepki yağıyor: Bırak bu işleri...
Haberler / Güncel
24 Ekim 2023 Salı 20:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Exxen platformuna üye olan birçok kullanıcıdan “Exxen çöktü mü? Exxenspor’a neden erişilemiyor?” gibi şikayetler geldi.

3 Ekim'deki Manchester United - Galatasaray maçında olduğu gibi 24 Ekim 2023 Salı akşamı saat 19.45'te başlayan Galatasaray - Bayern Münih maçında da karşılaşmayı Exxen üzerinden izlemek isteyen kullanıcılar, platforma giriş yaptığı esnada hata mesajıyla karşılaştı.

MAÇ TV 8,5'TAN YAYINLANMAYA BAŞLADI

Galatasaray - Bayern Münih maçını canlı olarak verecek olan platform Exxenspor’da ciddi sorunlar yaşandı. Maç öncesi uygulamalarına giriş yapan kullanıcıları “Üzgünüz! İstediğiniz sayfa yüklenemedi. Lütfen biraz sonra tekrar deneyin” içerikli bir mesaj karşıladı.

EXXEN'de yaşanan sorun sebebiyle Galatasaray - Bayern Münih maçı TV 8,5 kanalından canlı ve ücretsiz bir şekilde yayınlanmaya başladı fakat sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

ACUN ILICALI'YA TEPKİ

İş insanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde ücretli maç yayınlarına para vermeden korsan yayın izleyenlere dair yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti.

Ilıcalı, "Korsan yayın hırsızlıktır. Benden çalması önemli değil, ben para kaybettiğim için üzülen bir insan değilim ama kendi kulübünden çalıyor. Kendi kulübüne para gitmiyor. Korsan yayın izleyenler gitsin arada sırada mağazalardan da bir şeyler çalsın, aynı suç zaten" ifadelerini kullanmıştı.

Bu akşam Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçını yayınlayan Exxen'in çökmesi üzerine Ilıcalı'nın korsan yayın eleştirileri tekrardan gündeme geldi.

İşte Galatasaray - Bayern Münih maçını yayınlayamayan Exxen'e sosyal medyada gelen tepkilerden bazıları:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Nadir Evren
 27 Ekim 2023 Cuma 10:55
Bazen acun beyin fenerbahçeliliğinden şüpheleniyorum maçımızı göstermediği gibi akşam 45 dakika ertem şenerin bjk röportajını bekledik fenerbahçemizin gollerini görmek için .

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime