Turktime

Terim 5 futbolcunun biletini kesti

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon kadrosunda düşünmediği Ozornwafor, Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Jimmy Durmaz ve Skidika ile yollar ayrılıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Terim 5 futbolcunun biletini kesti
Haberler / Spor
19 Ağustos 2020 Çarşamba 13:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer dönemine hızlı giren ve ardı ardına kadrosuna yeni isimler dahil eden Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 5 futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Oyuncu arayışlarını sürdüren ve gelecek isimler kadar gidecek isimlerin de merak konusu olduğu sarı-kırmızılılarda Maicon, Mariano, Nagatomo ile yollar ayrılmış, kiralık sözleşmeleri sona eren Lemina, Seri, Andone ve Onyekuru ise takımlarına dönmüştü.Bu isimlerin yanında birçok oyuncuyla daha yollarını ayıracak olan Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği isimler arasında Ozornwafor, Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Jimmy Durmaz ve Skidika bulunuyor.

5 FUTBOLCUYA İMZA ATTIRDI

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Arda Turan, Emre Kılınç, Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui ve Oğulcan Çağlayan'ı kadrosuna dahil etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime