Turktime

Fenerbahçe transferde tam gaz

Transferde bombaları patlatmaya devam eden Fenerbahçe, yeni yıldızlar için de geri sayıma geçti. Sarı-Lacivertliler’de Emre Belözoğlu, Sinan Gümüş’ün menajeriyle İstanbul’da son detayları görüştü. Ekvadorlu forvet Enner Valencia’nın transferinin de imza aşamasına geldiği bildirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe transferde tam gaz
Haberler / Spor
19 Ağustos 2020 Çarşamba 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig’de şampiyonluk kadrosu kurmak için gaza sonuna kadar basan Fenerbahçe’de şov tüm hızıyla sürüyor… Gökhan Gönül, Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin ve Novak’tan sonra Mame Thiam ile Jose Sosa’yı da bitiren Sarı-Lacivertliler, yeni yıldızları için de geri sayıma geçti… Geride bıraktığımız sezonu İtalya’nın Genoa takımından kiralık olarak Antalyaspor’da tamamlayan Sinan Gümüş’le, Kanarya’nın her konuda anlaştığı ve 3 yıllık bir sözleşmeye imzasını atacağı öğrenilmişti. Dün Sportif Direktör olması beklenen Emre Belözoğlu’nun, İstanbul’daki bir otelde Sinan’ın menajeri Ersin Akan ile yaptığı görüşmenin fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Tarafların artık son detayları konuştukları belirtildi.

MURİÇ'İN YERİNE

Sinan’ın yanı sıra Vedat Muriç’in yüksek bir bonservis bedeliyle satılması kararını alan Kanarya’nın, forvet hattı için de son olarak Meksika’nın Tigres takımında oynayan ve bonservisi elinde olan Enner Valencia’da son aşamaya geldiği bilgisine ulaşıldı. Kariyerinde İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United ve Everton formaları giyen 30 yaşındaki Ekvadorlu forvetle, 2 yıllık bir sözleşme yapılacağının konuşulduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime