Turktime

Tanju Tuncel hakkında şok gerçek!

Türk sinema ve dizi dünyasının usta ismi Tanju Tuncel, 83 yaşında hayatını kaybetti. Bu acı haberle yas tutan sanat dünyasının bir diğer üyesi oyuncu Ayşe Kökçü, Tuncel hakkında bilinmeyen bir detayı ortaya çıkardı.
ABONE OL
Abone Ol
Tanju Tuncel hakkında şok gerçek!
Haberler / Magazin
16 Temmuz 2023 Pazar 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sıdıka, Ruhsar, Dadı, Beyaz Melek, Geniş Aile, Eyvah Eyvah 1-2-3 gibi yapımlarla hafızalara kazınan usta oyuncu Tanju Tuncel, 15 Temmuz Cumartesi günü yaşamını yitirdi.

Uzun bir süredir koah hastalığıyla mücadele ettiği bilinen Tuncel, hayatının son dönemlerinde bir bakımevinde yaşıyordu.

Tanju Tuncel'le birlikte birçok projede rol alan isimlerden Ayşe Kökçü, Tuncel'in acı kaybının ardından üzüntüsünü belirten paylaşımda bulunan ünlülerden bir tanesi oldu.

“ANA AHI ALMAK ÇOK KÖTÜDÜR, BÖYLE BİLİNE”

Ayşe Kökçü'nün “Sevgili Tanju, huzur içinde uyu. Seni bu şekilde yalnız bırakanlar rahat uyuyorlar mı acaba? Ana ahı almak çok kötüdür böyle biline!” notu herkesi şaşkına çevirdi.

Usta oyuncunun yaptığı sitem dolu paylaşıma gelen yorumlardan bir tanesi de ''Çocuğu yoktur yazıyor internet sayfalarında'' oldu.

Takipçisinden gelen yoruma karşı kayıtsız kalamayan Ayşe Kökçü verdiği “Kızı var. Hayırsız” cevabıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Necdet Yakın ile evlenip bir süre sonra boşandığı bilinen Tanju Tuncel'in bir kızını olduğu ortaya çıkması magazin gündeminde önemli bir yer buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime