Turktime

Ufuk Özkan Bakan Koca'ya seslendi!

48 yaşındaki Ufuk Özkan’ın siroz hastalığıyla mücadele ettiği ortaya çıktı. Ufuk Özkan son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür mesajı paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Ufuk Özkan Bakan Koca'ya seslendi!
Haberler / Magazin
15 Temmuz 2023 Cumartesi 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geniş Aile, Kalk Gidelim, Emret Komutanım ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi televizyon tarihine damga vurmuş başarılı yapımlarda başrol oynayan Ufuk Özkan, bir süredir karaciğer yetmezliğiyle mücadele ediyor.

BAKAN KOCA'YA TEŞEKKÜR

Organ nakli için sıraya giren oyuncu, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve çevresine teşekkür etti.

Haftaya tedavisi için hastaneye yatacak olan 48 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sağlık durumu hakkında bilgi veriyor.

Son olarak bir teşekkür paylaşımı yapan oyuncu, "3 gündür büyüklerim ve küçüklerimden gelen samimi geçmiş olsun dilekleri ve dualar için çok teşekkür ederim.

Ayrıca devlet büyüklerimiz özellikle Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca'ya ve Bakanlık mensuplarına hastalığım ile alakalı göstermiş oldukları ilgi ve alaka için minnettarım" ifadelerini kullandı.

"ÇOK SEVİLDİĞİMİ GÖRDÜM"

Ufuk Özkandün ise moralinin yerinde olduğunu ve haftaya hastaneye yatışının planlandığı söyleyerek "En kısa zamanda ayağa kalkmak gibi bir huyum var.

Ne olursa olsun tevekkülüm de hep var. Önemli olan düşmek değil bir kez daha bir kez daha ayağa kalkabilmektir, idmanlıyım bu konuda.” ifadelerini kullandı.

Hastalığı yeneceğine inandığını sözlerine ekleyen başarılı oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Çok sevildiğimi gördüm, telefonum durmuyor.

Ne mutlu bana, sevenlerim ve aşık olduğum meslek için en kısa zamanda döneceğim. En önemlisi de oğlum Eren için döneceğim"

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime