Turktime

Süperstar Ajda Pekkan lüks restorandan köpeğine mama aldı!

Süperstar Ajda Pekkan'ın Etiler'in en lüks restoranların bir tanesinden köpeğine mama satın aldığını söylemesi şaşkınlık yarattı.
ABONE OL
Abone Ol
Süperstar Ajda Pekkan lüks restorandan köpeğine mama aldı!
Haberler / Magazin
21 Haziran 2023 Çarşamba 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Ajda Pekkan, Etiler'deydi. Ünlü şarkıcı, lüks bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.

"LÜKS RESTORANLARDAN KÖPEĞİME MAMA ALDIM"

77 yaşındaki Pekkan, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Köpeğime mama aldım" açıklamasını yaptı. Ajda Pekkan'ın Etiler'in en lüks restoranların bir tanesinden köpeğine mama satın aldığını söylemesi şaşkınlık yarattı.

Öte yandan Pekkan, daha önce, "Keşke bir evliliğim olsaydı, 30-40 yıl sürseydi dediğiniz oluyor mu?" sorusuna yanıt vermişti. Hakkında bilinmeyenleri anlatan Ajda Pekkan, "30-40 yıl hiçbir evlilik sürmez. Kedilerle avunmaya çalıştım. Benim çocuğum 6 defa oldu, istemedim. Ben kendi hayatımı zor idame ettirebildim, iki ayağım üzerinde zor durabildim" demişti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime