Turktime

Magazin severler buraya! Demet Özdemir mini elbisesiyle havuza girdi!

Demet Özdemir, mini elbisesiyle havuza girdiği anları sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı.
ABONE OL
Abone Ol
Magazin severler buraya! Demet Özdemir mini elbisesiyle havuza girdi!
Haberler / Magazin
20 Haziran 2023 Salı 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oğuzhan Koç ile yaşanan boşanma sürecinin ardından Demet Özdemir  arkadaşlarıyla birlikte soluğu tatilde alarak kafa dağıtmıştı.

Tatilde sık sık bikinili karelerini paylaşan Demet Özdemir formda vücuduyla gözleri üzerine çekmişti. Öte yandan Demet Özdemir’in tatil için gittiği Yunan Adaları’nda ev aldığını magazin kulislerinde yer bulmuştu.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Hakkında çıkan bu iddiaların ardından Demet Özdemir, katıldığı etkinlikte sessizliğini bozarak açıklamalarda bulunmuştu.

Katıldığı etkinlikte boy gösteren Demet Özdemir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hem tatil hem de yatırım için Yunan Adaları'ndan ev aldığı yönündeki haberlere açıklık getiren Özdemir şunları söyledi:

Onu çok önce almıştım zaten. Onun dışındaki detaylar her yerde farklı yazılıyor. O tamamen bana kalsın. Bu haber doğru. Bir ev aldım. Ama daha tam anlamı ile bitmedi.

Atina tatili sırasında verdiği pozlarıyla sosyal medyanın gündemine oturan Özdemir, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla ilgili de konuştu. Tatil yapmaya devam edeceğini belirten ünlü isim, ''Birkaç işim olduğu için tatile çıktım. Gitmişken de çok sevdiğim bir arkadaşım ile buluşmuştum.

MİNİ ELBİSESİYLE HAVUZ BAŞINDA POZ VERDİ

Ortaya da çok güzel görüntüler çıktı. Çok güzel anılar biriktirmiş olduk. Çok keyifliydi. Güzel yorumlar almak güzel, benim hoşuma gidiyor. Ne zamandır böyle paylaşımlar, böyle tatil yapmıyordum. Beni böyle sevenler de şaşırdı, onlar için de güzel oldu. Tatilim devam edecek. Atina’ya da gideceğim, başka yerlere de gideceğim. Zaten fotoğraf paylaşımlarımdan anlarsınız'' ifadelerini kullandı.

Demet Özdemir şimdi ise ara verdiği tatile tüm hızıyla devam ediyor. Mini elbisesiyle havuz başında poz veren Demet Özdemir daha sonra ise elbisesiyle havuza girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime