Turktime

Süleyman Soylu’dan çok kritik söz: Türkler zorlukla ve olağanüstü şartlarla büyüyor

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümüyle ilgili açıklamalarda bulunan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kritik konulara değindi. Soylu, “Türkler zorlukla ve olağanüstü şartlarla büyüyor” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Süleyman Soylu’dan çok kritik söz: Türkler zorlukla ve olağanüstü şartlarla büyüyor
Haberler / Güncel
20 Temmuz 2024 Cumartesi 22:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü törenlerine katılmak için gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde(KKTC) kritik açıklamalar yaptı.

“GURUR VE BİRLİK GÜNÜ”

Ulusal Kanal’ın yayınında Adnan Türkkan ve Yeşim Eryılmaz’ın sorularını yanıtlayan Soylu, “Burada olmak hepimiz için, her Türk evladı için büyük bir gurur. Ecdadımız bize büyük bir emanet ve büyük bir onur bıraktı. Ve biraz önce törende de bunun sanki her bir anını yaşamış olduk. Bugünü eğer bir cümleyle ifade etmek gerekirse 'gurur ve birlik günü' diyebiliriz. Özellikle Türk Mukavemet Teşkilatı'ndan başlayan, tarihin ve ecdadın bize emaneti olan Kıbrıs'ta, Dr. Fazıl Küçük'ten Rauf Denktaş'a, Adnan Menderes'ten Fatih Nüştü Zorlu'ya, Rahmetli Ecevit'ten Erbakan'a kadar, bu milletin evlatlarının, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bugüne getirdiği büyük bir gurur günündeyiz. Allah daha nice böyle günleri, bizden sonraki nesilleri de ulaştırsın. Kıbrıs Türk Devleti'ni de ölmeden önce göreceğiz, İnşallah” dedi.

“TÜRKLER ZORLUKLA VE OLAĞANÜSTÜ ŞARTLARLA BÜYÜYOR”

Soylu, “Biliyorsunuz Barış Harekatı Batının affetmediği eylemlerimizden biri. Ve yine karşımızda Amerika, Avrupa üsler kuruyor, tatbikatlar yapıyor. Bir daha Barış Harekatı'na mecbur kalmamak için neler yapmalıyız?” sorusuna, “Bu soruya bir cümle ile yanıt vereyim. Türkler zorlukla ve olağanüstü şartlarla büyüyor. Bizim şifremiz ve kodumuz budur” cevabını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime