Turktime

Bolu'da aniden bastıran sağanak yağmur şehri felç etti

Bolu'da öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, şehri adeta felakete sürükledi. Kısa sürede sokakları göle çeviren sağanak, yarım saatlik bir süre sonra etkisini yitirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Bolu'da aniden bastıran sağanak yağmur şehri felç etti
Haberler / Güncel
20 Temmuz 2024 Cumartesi 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bolu'da öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, şehri adeta felakete sürükledi. Güneşli başlayan hava, yerini şiddetli yağmura bıraktı. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Kısa sürede sokakları göle çeviren sağanak, yarım saatlik bir süre sonra etkisini yitirdi. Fakat bu kısa süre, alt geçitlerin sular altında kalmasına yetti. Borazanlar, Paşaköy ve Kürkçüler TOKİ'de bulunan alt geçitlerde birçok araç mahsur kaldı.

MAHSUR KALAN VATANDAŞLAR YARDIM BEKLEDİ
Aracıyla alt geçitte mahsur kalan İsmail Çınar isimli vatandaş, "Yağmurdan dolayı burada kaldım. Buraya yabancıyım, Ankara'dan hastaneye ziyarete geldim. Fakat maalesef burada mahsur kaldık. Yapacak bir şey yok. Yağmur aniden bastırdı, ben kurtarırım zannettim ama olmadı. Bolu Emniyeti'ne çok teşekkür ediyorum. Sorun çözülene kadar komiserim bizimle beraber kaldı" dedi. Yağmurda kaybolan plakasını da dakikalarca aradı.

Kürkçüler TOKİ alt geçidine motosikletle giren 2 kişi de suda mahsur kaldı. Canlarını zor kurtaran vatandaşlar, motosikleti suyun içinde bırakarak kurtuldu.

İtfaiye ve ekipler, alt geçitlerde mahsur kalan araçları kurtarmak ve su tahliye çalışmaları yapmak için seferber oldu. Çalışmaların halen devam ettiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime