Turktime

Sinem Kobal'dan Kenan İmirzaloğlu paylaşımı

Güzel oyuncu Sinem Kobal eşi Kenan İmirzaloğlu ile birlikte spor yaptığı anları paylaştı. Kocasının spordaki üstsüz halini paylaşan Sinem Kobal'ın paylaşımını görenler "Hey maşallah", "Koca gibi koca" yorumlarında bulundu
ABONE OL
Abone Ol
Sinem Kobal'dan Kenan İmirzaloğlu paylaşımı
Haberler / Magazin
23 Eylül 2023 Cumartesi 10:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kenan İmirzalıoğlu ile umutlu bir evliliği olan Sinem Kobal çifti 2020 yılında ilk çocukları Leyla'yı, 2022'de ise ikinci kızları Lalin'i kucaklarına almıştı.

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve iki çocuk annesi olan Sinem Kobal, doğum kilolarından hızla kurtularak eski formuna geri dönmüştü.

Kızlarının doğumundan beri ekranlardan uzak olan ancak tekrar işine dönmek için gelen projeleri değerlendirdiğini açıklayan Kobal, 6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından geçtiğimiz günlerde su altında olan fotoğraflarını yayınlamıştı.

36 yaşındaki ünlü isim suyun altında poz verdiği anları deniz anası emojisi ile yayınladı. Kobal'a kısa sürede 30 Takipçileri, güzel oyuncuya; "Selena olduğu için suyun altında nefes alabiliyor kendisi...

Güzel bir çocukluk geçirdik sayenizde", "Deniz kızı", "İki çocuk annesi ve fiziği muhteşem" ve "Yazı bitiremeyenler" gibi yorumlar yapıldı. binden fazla beğeni geldi.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda katıldığı bir ödül gecesinde 48 yaşındaki eşiyle ilgili konuşan Sinem Kobal, İmirzalıoğlu'na övgüler yağdırarak şu ifadeleri kullanmıştı:

YAPTIĞI PAYLAŞIMLA DİKKAT ÇEKTİ

"Şahane bir baba! Çok şanslıyım. Ona da çok teşekkür ediyorum."

Ünlü oyuncu fit görünümü için sporu ihmal etmiyor. Şimdi ise Kim Milyoner Olmak İster programında sunucu olan eşi Kenan İmirzalıoğlu ile spora giden Sinem Kobal buradan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

 Kocasının spordaki üstsüz halini paylaşan Sinem Kobal'ın paylaşımını görenler "Hey maşallah", "Koca gibi koca" yorumlarında bulundu.

 

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime