Turktime

Melek Mosso’nun soyadını neden değiştirdiği ortaya çıktı

Melek Mosso katıldığı bir televizyon programında 'Davarcı' olan soyadını değiştirme hikayesini anlattı. Mosso, "16 yaşımdan beri Mosso’yum. Akrabalarım beni sosyal medyada bulmasın diye kendime bir profil aldım" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Melek Mosso’nun soyadını neden değiştirdiği ortaya çıktı
Haberler / Magazin
22 Eylül 2023 Cuma 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Empati’ programının bu haftaki konuğu Melek Mosso oldu. Son dönemde söylediği şarkılarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'16 YAŞIMDAN BERİ MOSSO'YUM'
Melek Mosso, “16 yaşımdan beri Mosso’yum. Akrabalarım beni sosyal medyada bulmasın diye kendime bir profil aldım. Mosso bir müzik terimi, neşeli ve hızlanan anlamına geliyor. Flüt notalarında çok olur. Oradan aldığım bir mahlasımdı Mosso. Müzikleri yüklerken de ekiple birlikte 10 dakika içinde düşünüp karar verdiğimiz bir isim oldu, üzerinde kafa patlattığımız bir şey değildi” dedi.

Ünlü şarkıcı ailesinden ayrıldığı ve ilk çalışmaya başladığı dönemi de “Bütün zorluklar şu an o kadar güzel geliyor ki. O çabanın her anının keyfini çıkartarak yaşadım, zorluğun da keyfini çıkartmak diye bir şey var” sözleriyle anlattı.

"ÇOK KÖTÜ BİR EVDE KALIYORDUM"

Mosso “Çok kötü bir evde kalıyordum. Kartonun üzerine sünger atmıştım, orada yatıyordum. Bir elektrikli soba vardı. Evimin doğru dürüst kapısı, penceresi yoktu. Öğretmen maaşı alıyorum. Hayata yetebilmek için hem özel ders veriyorum, gece mekanlarda sahneye çıkıyorum. 4’te eve gelip, 08.30 dersine yetişiyordum. Annemle babam evi ilk gördüklerinde şaşırdı, annem ağlamaya başladı. Bana garip geldi onların üzüntüsü, ben çok mutluydum. Beni sonra o evden taşıdılar” ifadelerini kullandı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime