Turktime

Sinan Oğan'dan Özel'e: Mekanın sahibi geri geldi

Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sinan Oğan, partisinin il binası açılışında konuştu. Oğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i eleştirerek, "Bazı siyasi partilerin ismimize atıfla ismimizi kullandıklarını görüyoruz ki başta da Sayın Özgür Özel, Türkiye İttifakı ismini kullandığını görüyoruz" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Sinan Oğan'dan Özel'e: Mekanın sahibi geri geldi
Haberler / Siyaset
10 Haziran 2024 Pazartesi 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ATA İttifakı'nın adayı olarak giren ve ikinci turda Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Sinan Oğan, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde partisinin il binasını açtı.

"BAŞKA İTTİFAK ADI BULUNUZ"

Sinan Oğan konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e eleştiride bulunarak, "Siyaset Türkiye'de zor iştir. Türkiye'de siyasetin adeta kalıplaşmış algıları mevcuttur. Biz ise bu algıları yıkmaya geldik. Türkiye'de her 20 senede bir siyasette nesil değişimi olur; biz o nesil değişimini gerçekleştirmeye geldik. Biz kim miyiz? Türkiye İttifakı Partisiyiz. Bu isim Türkiye İttifakı Partisi kurucularına aittir ve Türk milletine aittir. Bazı siyasi partilerin ismimize atıfla ismimizi kullandıklarını görüyoruz ki başta da Sayın Özgür Özel, Türkiye İttifakı ismini sık sık kullandığını görüyoruz. Sayın Özel'e işin kolayına kaçmalarını değil, kendilerine başka bir isim bulmalarını tavsiye ediyoruz. Sayın Özgür Özel, Türkiye ittifakı, Türkiye İttifakı partililerince kullanılan, kurulan ve tescillenen bir isimdir. Kendinize başka bir isim, başka bir ittifak adı bulunuz" dedi.

"MEKANIN SAHİBİ GELDİ"

Oğan, "Hani sizin Millet İttifakınız vardı? Adınız Millet İttifakıydı. Neden bu isimden vazgeçtiniz de bizim ismimizi kullanmaya başladınız? Çünkü siz de görüyorsunuz ki yükselen değer Türkiye İttifakı’dır. Türkiye'nin her yerinde örgütlenen parti Türkiye ittifakıdır. Koskoca Cumhuriyet Halk Partisi'nin başka bir siyasi partinin ismini kullanmaya muhtaç kalacağını doğrusunu isterseniz hiç aklıma gelmezdi. Ancak bugün görüyoruz ki Türkiye İttifakı ismi başka partilerce de kullanılmaya başlanıyor. Bu nitelikler bizde, Türkiye İttifakı Partisi’nde var. O sebeple de bu ismi kullanma ayrıcalığı sadece ve sadece Türkiye İttifakı’nın resmi kimliğinde var. Hiç kimsenin emek hırsızlığı yapmasına da müsaade etmeyeceğiz. Buradan kibarca uyarıyoruz; şimdiye kadar kullandınız, teşekkür ederiz ama artık mekan sahibi geri geldi. Sizi artık sahneden alalım Sayın Özel" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime