Turktime

18 yılın ardından ilk kez: Erdoğan CHP'yi ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 yıl aranın ardından yarın ilk kez CHP'ye ziyaret gerçekleştirecek. CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Özgür Özel'e iade-i ziyaret yapılacak.
ABONE OL
Abone Ol
18 yılın ardından ilk kez: Erdoğan CHP'yi ziyaret edecek
Haberler / Siyaset
10 Haziran 2024 Pazartesi 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Siyasette yerel seçimlerin ardından yoğun bir görüşme dönemine girildi. Yumuşama dönemi olarak da adlandırılan siyasetteki görüşmeler tam gaz devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e iade-i ziyarette bulunacak. Görüşme saat 16.00'da başlayacak.

SON ZİYARET 2006'DAYDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Merkezi'ni en son 2006 yılında ziyaret etmişti. Erdoğan ile Özel yumuşama dönemini başlatarak ilk görüşmesini 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirmişti.

NE KONUŞULACAK?

Yarın yapılacak ikili görüşmede siyasette yumuşama dönemi, yeni anayasa çalışmaları, emekli ve asgari ücret zammı gibi konuların gündemde ağırlıkla konuşulacağı işaret ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime