Turktime

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör sevgili mi? İddialara net cevap!

'Kızılcık Şerbet'in başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu, rol arkadaşı Doğukan Güngör ile hakkında çıkan aşk iddialarına net cevap verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör sevgili mi? İddialara net cevap!
Haberler / Magazin
5 Mayıs 2024 Pazar 05:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa ve Fatih karakterlerine hayat veren Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör hakkında ortaya atılan aşk iddiaları asılsız çıktı.

Gündemden düşmeyen dizi Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, hakkında çıkan aşk dedikodularına isyan etti.

Dizide Nilay karakterini canlandıran Nilay Civelek, ikilinin Cannes Film Festivali’nde barıştığını söylemişti. Türkoğlu ile Güngör, geçtiğimiz akşam bir konserde görüntülendi.

"SET ARKADAŞLIĞI DIŞINDA BİR İLİŞKİ YOK"

Konuyla ilgili açıklama yapan Sıla Türkoğlu “Dün akşam ekip arkadaşımla bir etkinlik sonrası bazı magazin sayfalarında ben ve rol arkadaşım hakkında asılsız haberler gördüm. Aramızda set arkadaşlığı dışında bir ilişki yok, haberler doğru değil. Beni bu tür olaylardan çıkarırsanız sevinirim" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime