Turktime

Sinem Kobal'dan romantik paylaşım: Öpmelere doyamadı

Güzel oyuncu Sinem Kobal geçtiğimiz aylarda üçüncü çocuk açıklamasıyla gündeme gelmişti. Kobal şimdi ise eşiyle olan romantik bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu.
ABONE OL
Abone Ol
Sinem Kobal'dan romantik paylaşım: Öpmelere doyamadı
Haberler / Magazin
4 Mayıs 2024 Cumartesi 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kenan İmirzalıoğlu ile umutlu bir evliliği olan Sinem Kobal çifti 2020 yılında ilk çocukları Leyla'yı, 2022'de ise ikinci kızları Lalin'i kucaklarına almıştı.

Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz aylarda ilk kez bir ödül gecesine katılan ünlü oyuncu Sinem Kobal'dan 'Üçüncü çocuk gelir mi?' sorusuna cevap verdi.

Aile hayatıyla ilgili konuşan Kobal, “Her şey yolunda. Çocuklar büyüyor. Leyla 2,5 yaşında, gerçekten Kenan’ın kopyası. Zaten renkleri de ona benziyor.

Lalin yeni bir yaşına girdi. daha ikimizin karışımı ama renkleri bana benziyor. İkisi de çok tatlılar.

"TEKRAR İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ"

İnşallah her şey güzel olsun. Heyecanla büyümeleriniz izliyoruz. Biz de yavaş yavaş projeleri okumaya başladık. Tekrar işimizin başındayız” demişti.

Eşi Kenan İmirzalıoğlu‘nu öven Kobal şu ifadeleri kullanmıştı “Onun adına konuşmayayım ama bence şahane bir baba… Çok şanslıyım. Ona buradan teşekkür edeyim.

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, 'Üçüncü çocuk gelir mi?' sorusuna ise şu yanıtı vermişti: ''Yok, ben de çalışmayı özledim. Üretmek de istiyorum. Dediğim gibi hayırlısıyla önümüzdeki günlerde bakacağız.''

"ÖPMELERE DOYAMADI"

Yıllardır hem kariyeri hem özel hayatıyla yıllarca adından söz ettiren Kobal, son dönemlerde ise sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Instagram’da aktif olan ünlü oyuncu, son olarak eşiyle birlikte mutluluk pozu verid.

Sinem Kobal Instagram hesabından eşi Kenan İmirzalıoğlu'yla aşk pozlarını paylaştı. Eşini öpmelere doyamayan ünlü oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde gündem oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime