Turktime

Semih Kılıçsoy'dan EURO 2024 itirafı

A Milli Takım ve Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, EURO 2024'te Hollanda ile oynanan maçta kaçırdığı gol pozisyonu hakkında ilk kez konuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Semih Kılıçsoy'dan EURO 2024 itirafı
Haberler / Spor
19 Temmuz 2024 Cuma 22:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy, EURO 2024'te yaşadıkları ve kariyer planlamasına dair açıklamalarda bulundu. beIN SPORTS'a konuşan Semih'in açıklamaları şöyle:

"IMMOBILE BÜYÜK BİR YILDIZ"

"Çok fazla tatil yapıp formdan düşmek istemedim. Arayı kısa tutup yeni sezona başlamak istedim. Immobile ile beraber geldik kampa. Tanıştık, sohbet ettik. Heyecanlıyım, büyük bir yıldız. Zaman geçtikçe de daha iyi anlaşacağız."

"O POZİSYON İÇİMDE KALDI"

"EURO 2024 benim için çok iyi geçti. Ben bu yaşımda orada bulunduğum için çok mutluyum. Ayrı bir tecrübe oldu bana. Çok da heyecanlı bir yerdi, maçlar, atmosfer... Az oynayan, çok oynayandan ziyade orada bulunmak çok önemli, o takımın bir parçası olabilmek çok önemli. Ben de evet kısa bir süre oynadım ve bir pozisyon da yakaladım. O pozisyon içimde kaldı biraz. Keşke gol olsaydı"

"KENDİMİ HER ZAMAN HAZIR TUTTUM"

"Ben her zaman kendime inanan bir oyuncuyum. Bana şans geleceğini biliyordum. Önünde sonunda bir şans bulacaktım. Kendimi her zaman hazır tutuyordum. O şans da geldi. İyi de değerlendirdiğimi düşünüyorum. Goller, asistler... Takımın ilk 11 oyuncusu da oldum ligin ikinci devresinde ve bütün maçlarda oynadım. Hazırdım oynamaya ve kendimi her zaman hazır tuttum."

ŞENOL GÜNEŞ, FERNANDO SANTOS VE SERDAR TOPRAKTEPE 

"Beni ilk A takıma çıkaran ve ilk oynatan Şenol hoca oldu. Benim için çok önemli bir yerde Şenol hoca. Hayal ettiğim formayı ilk onun sayesinde giydim. Fernando Santos'tan da öğrendiklerim oldu. Serdar hocanın gelişiyle birlikte daha çok forma şansı buldum. Altyapı ve A takımda birlikte çalıştık. Her zaman bize güvenen bir hocaydı. Sadece bana değil, bütün genç arkadaşlarıma da şans verdi. Serdar hocanın apayrı bir yeri var bende."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime