Turktime

Sivasspor'un yeni başkanı belli oldu

TFF'de başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer alan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın görevini bırakması sonrası Sivasspor'da başkanlığa Bahattin Eken getirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Sivasspor'un yeni başkanı belli oldu
Haberler / Spor
19 Temmuz 2024 Cuma 17:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mehmet Büyükekşi ile girdiği seçim yarışını kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'nin yeni başkanı oldu. Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer alan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise TFF seçimlerinin kazanılması sonrası Sivasspor'daki görevinden ayrıldı. Otyakmaz'ın yerine Sivasspor'da koltuğun yeni sahibi belli oldu.

BAHATTİN EKEN, SİVASSPOR'UN YENİ BAŞKANI

Sivasspor'dan yapılan açıklamada, "Kulüp Başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz’ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili olarak görev alacak olması nedeniyle, kulüp tüzüğümüz ve yönetim kurulu kararı doğrultusunda Sivasspor başkanlığına Sayın Bahattin Eken getirilmiştir. Sayın Eken’in bu yeni görevi başarıyla yürüteceğine olan inancımız tamdır. Sivasspor Kulübü olarak, bu değişikliğin kulübümüz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyor, Sayın Bahattin Eken’e yeni görevinde üstün başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime