Turktime

Rowling’in yeni kitabı Ekim’de çıkıyor

J.K. Rowling’in Türkiye’deki yayıncısı Yapı Kredi Yayınları, yazarın çocuklar için kaleme aldığı “The Christmas Pig” adlı yeni kitabını 12 Ekim 2021’de okurla buluşturacak.
ABONE OL
Abone Ol
Rowling’in yeni kitabı Ekim’de çıkıyor
Haberler / Kültür
17 Nisan 2021 Cumartesi 16:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Harry Potter kitap serisiyle tanınan dünyaca ünlü yazar J.K. Rowling'in yeni kitabı yolda. Yeni kitap “The Christmas Pig”, bir çocuğun en sevdiği oyuncağını bulmak için ne kadar ileri gidebileceğini anlatıyor. Rowling’in önceki eserleriyle hiçbir bağı olmayan tek bir kitaptan oluşan hikâye, 8 yaş ve üzeri çocuklara hitap ediyor.

İngiltere, Yeni Zelanda, İrlanda ve Hindistan’da Hachette Children’s Group, ABD ve Kanada’da Scholastic tarafından yayımlanacak olan kitap, dünyanın dört bir yanındaki yayıncılar tarafından yirmiden fazla dilde eşzamanlı olarak yayımlanacak olmasıyla gerçek bir küresel yayın hâlini alacak.

Hem karton kapaklı hem de ciltli özel bir baskısı yapılacak olan kitapta ödüllü illüstratör Jim Field’ın desenleri  yer alacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime