Turktime

Rize'ye giden uçaklar, faciadan kıl payı kurtuldu!

Ankara'dan Rize'ye doğru havalanan uçağın kuyruğuna yıldırım isabet etti. İstanbul’dan Rize’ye giden bir diğer uçak ise martı sürüsüne çarparak arızalandı. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Rize'ye giden uçaklar, faciadan kıl payı kurtuldu!
Haberler / Güncel
3 Ekim 2023 Salı 00:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara ve İstanbul'dan Rize'ye doğru giden iki uçakta bugün üst üste yaşanan aksilikler yolculara korku dolu anlar yaşattı.

UÇAĞA ŞİMŞEK ÇARPTI

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan kalkan Anadolu Jet'e ait Rize-Artvin Havalimanı uçağı, Rize’nin Pazar ilçesine geldiği sırada şimşek çarpması sonucu kuyruğundan hasar aldı.

Havada 3 kez manevra yaptığı öğrenilen uçağın pilotu şimşeklerin aralıksız olmasından ötürü yolcuları riske atmayarak yönünü Trabzon Havanlına çevirdi. Trabzon’a sağlıklı bir şekilde iniş yağan uçağın yolcuları Rize’ye karayolu vasıtası ile gönderildi.

MARTI SÜRÜSÜNE ÇARPTI

Öte yandan, saat 18.45't Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkarak Rize’ye giden Türk Hava Yolları'na ait uçak ise inişe geçtiği esnada 40 civarında martıya çarptı.

Uçağın ön kısmındaki ışıklandırmaların hasar görmesinden ötürü 23.00’da Rize’den İstanbul’a gidecek olan uçağın seferi ise sabah saatlerine ertelendi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime