Turktime

Podolski'den taraftara tepki

Antalyaspor'un tecrübeli futbolcusu Lukas Podolski, dün oynanan Erzurumspor maçı sonrasında takımdaki futbolculara sosyal medyadan tepki gösterenleri eleştirtirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Podolski'den taraftara tepki
Haberler / Spor
30 Kasım 2020 Pazartesi 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor, Erzurumspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Maç sonrasında Akdeniz ekibinin futbolcularına yönelik sosyal medyadan tepkiler yağdı. Takımın tecrübeli futbolcusu Lukas Podolski ise bu tepkilere üzüldüğünü yaptığı açıklamada dile getirdi. 


Podolski "Kamuoyunun dikkatine Maalesef dün, kazanmayı hak ettiğimiz bir maçta berabere kaldık. Ancak beni bundan daha çok üzen, sosyal medyada bazı insanların hata yapan oyuncularımıza saldırması oldu." ifadelerini kullandı. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Kamuoyunun dikkatine Maalesef dün, kazanmayı hak ettiğimiz bir maçta berabere kaldık. Ancak beni bundan daha çok üzen, sosyal medyada bazı insanların hata yapan oyuncularımıza saldırması oldu. <a href="https://twitter.com/Antalyaspor?ref_src=twsrc%5Etfw">@Antalyaspor</a> <a href="https://t.co/gGXUVPQv2y">pic.twitter.com/gGXUVPQv2y</a></p>&mdash; Lukas-Podolski.com (@Podolski10) <a href="https://twitter.com/Podolski10/status/1333355243665551375?ref_src=twsrc%5Etfw">November 30, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Teknik direktör Tamer Tuna'nın ayrılmasından sonra takımın başına Ersun Yanal geçmişti. Antalyaspor şu an ligde 10 puanla 15. sırada yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime