Turktime

Manchester United'a Cavani şoku

Manchester United'ın golcüsü Edinson Cavani, Southampton maçının ardından yaptığı sosyal medya paylaşımı yüzünden İngiltere Futbol Kurumu (FA) tarafından 3 maç cezaya çarptırılabilir.
ABONE OL
Abone Ol
Manchester United'a Cavani şoku
Haberler / Spor
30 Kasım 2020 Pazartesi 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Premier Lig'in 10. haftasında Southampton'a konuk olan Manchester United, sonradan oyuna giren Edinson Cavani'nin 2 golü ve 1 asistle yıldızlaştığı karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Maçın ardından Instagram'da kendisini kutlayan ve "Seni seviyorum matador" diyen bir taraftara "Teşekkürler negrito (küçük zenci) yanıtın veren Uruguaylıya kullandığı kelimeler yüzünden FA tarafından soruşturma açıldı.

BERNARDO SİLVA DAHA ÖNCE CEZA ALMIŞTI

Ayrımcılığı ve ırkçılığı engellemeye çalışan FA, sporcuların sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları ceza nedeni olarak görüyor. Geçen sene Manchester City'li Bernardo Silva, önce atıp sonra sildiği tweet için 1 maçlık men almıştı.

2011 yılında Liverpool'da oynadığı dönemde Manchester United forması giyen Patrice Evra'ya "negrito" diyen Luis Suarez, ırkçı söylemlerinden dolayı FA tarafından 8 maç cezaya çarptırılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime