Turktime

Piyasalar yeni haftaya pozitif başladı

Geçen yıl tarihi değer kazanmasıyla dikkat çeken dolar, güne yukarı yönlü hareketle 19,2582 seviyesinden başladı. Önceki kapanışını 21,0446 seviyesinden yapan euro/TL, ise günü 21,0082 seviyesinden açtı.
ABONE OL
Abone Ol
Piyasalar yeni haftaya pozitif başladı
Haberler / Ekonomi
10 Nisan 2023 Pazartesi 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk Lirası'nın tarihi değer kaybı ve döviz kurundaki fahiş yükseliş devam ediyor. Anlık değişkenlik gösterdiğinden vatandaşın dikkatle takip ettiği dolar ve euroda yukarı ivmeli hareket, yeni haftada da sürerken, yeni rekorların gelip gelmeyeceği takip ediliyor.

DOLAR  NE KADAR OLDU ?
Geçen yıl tarihi değer kazanmasıyla dikkat çeken dolar, güne yukarı yönlü hareketle 19,2582 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 19,2530 seviyesinden yapmıştı.

EURO NE KADAR OLDU?
Bu sene 20 TL sınırını geçerek rekor üstüne rekor kıran euro da, bugün de 21 TL'nin üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Önceki kapanışını 21,0446 seviyesinden yapan euro/TL, günü 21,0082 seviyesinden açtı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime