Turktime

Partiler arası bayramlaşma! CHP'den AK Parti'ye ziyaret: Asgari ücret diyaloğu

Partiler arası bayramlaşma başladı. AK Parti'yi ilk ziyaret eden parti CHP oldu. Ziyarette söz alan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, "Önümüzdeki süreçte asgari ücrette bir iyileştirme yapılması konusunda vatandaşımızın büyük bir beklentisi var." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Partiler arası bayramlaşma! CHP'den AK Parti'ye ziyaret: Asgari ücret diyaloğu
Haberler / Siyaset
17 Haziran 2024 Pazartesi 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde partiler arası bayramlaşmalar başladı. AK Parti'yi ilk ziyaret eden parti CHP oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Azize Çeroğlu ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Eda Albayrak sabahın erken saatlerinde ziyarete gitti. 

ASGARİ ÜCRET DİYALOĞU
Gazze gündemiyle başlayan bayramlaşmada daha sonra da ekonomi gündemi ele alındı. Yavuzyılmaz, asgari ücrette iyileştirme yapılmasının önemli olduğuna dikkat çekti. Uygur ise  Erdoğan’ın vatandaşların enflasyona ezdirilmeyeceği mesajını verdiğini dile getirdi.

Ziyarette söz alan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, "Söz uçar yazı kalır. Önümüzdeki süreçte asgari ücrette bir iyileştirme yapılması konusunda vatandaşımızın büyük bir beklentisi var. Gerçekten ekonominin iyileştirilmesi dert ediniliyorsa asgari ücretin mutlaka iyileştirilmesi gerekiyor. İyileştirilmediği takdirde biz de vatandaşımızın sesine ses olmak için sahada olacağız. Güçlü sesimizi duyuracağız. Umarız bu bayramda sizler bu müjdeyi verirsiniz" ifadelerini kullandı.

"NORMALLEŞME VE DİYALOG SÜRECİ ÇOK ÖNEMLİ"
Bu ziyaretin ardından MHP heyeti AK Parti Genel Merkezi’ne geldi. CHP Genel Merkezi’nin ilk ziyaretçisi de AK Parti heyeti oldu. MKYK Üyesi Hasan Sert’in başkanlık ettiği AK Parti heyetini CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel karşıladı.

Yücel, “Normalleşme ve diyalog süreci çok önemli” dedi. Sert de normalleşmenin önemine dikkat çekti, “Yerel yönetimlerde siz, merkezi yönetimde biz başarılı olmak zorundayız.” ifadesini kullandı.

8 PARTİ İLE BAYRAMLAŞILACAK
AK Parti'yi bugün CHP, MHP, HÜDA PAR, YRP, BBP, DSP, İYİ Parti ve Vatan Partisi ziyaret etmiş olacak. Bayramlaşma öğle saatlerinde sona erecek.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime