Turktime

Özgür Özel ile vatandaş arasında 'Hamas' tartışması

Kurban Bayramı'nı memleketi Manisa'da geçiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayram namazı çıkışında bir vatandaş ile tartıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Özgür Özel ile vatandaş arasında 'Hamas' tartışması
Haberler / Siyaset
16 Haziran 2024 Pazar 16:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kurban Bayramı için gittiği memleketi Manisa'da bayram namazı çıkışında Hatuniye Camisi çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı.

Özgür Özel, camiden ayrılırken basın mensuplarına açıklama yaparak, Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Özel, Filistin başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinde insanlığa karşı işlenen suçların son bulmasını diledi.

"DÜNYA BARIŞI İSTİYORUZ"

Özel, "Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi yurtta barış istiyoruz, dünyada barış istiyoruz. Bu güzel bayram gününden sonra artık ne ülkemizde ne dünyanın herhangi bir yerinde çocukların, annelerin gözyaşı olmasın, savaşlar olmasın. Bundan sonra herkes barış içinde yaşasın temennisini taşıyoruz" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ İLE TARTIŞTI

CHP lideri Özgür Özel, camiden ayrıldığı sırada yanına gelen bir vatandaşın, "İsrail'e tepki gösteriyorsunuz ancak Hamas'ı da terör örgütü olarak değerlendiriyorsunuz" sözlerine, "Beni bir dinle de bayram sabahı. Ben dünyadaki 119 ülkeye mektup yazdım. Ne dedim biliyor musun, 'Filistin'i tanıyın' dedim. İspanya, Filistin'i tanıdıysa benim mektubumla tanıdı. Bugün de biz gece uyurken üzerimize bomba atsalar ne olursa aynı şey. O da onu öldürüyorsa yanlış yapıyor, o da onu öldürüyorsa yanlış yapıyor. Ben Filistin tanınsın, özgür olsun diye dünyadaki her tarafı geziyorum ve Cumhurbaşkanı bana teşekkür etti, 'sen Filistin için mücadele ediyorsun' diye. O yüzden bayram sabahı ne konuştuğunu bil de konuş, tamam mı?" cevabını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime