Turktime

Oyuncularından bile saklandı!

Darth Vader'ı canlandıran aktör David Prowse'a ait orijinal senaryo açık artırmaya çıkarılıyor. Müzayede öncesi yapımcıların filmin meşhur şaşırtmacasını oyunculardan bile saklamayı başardığı ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Oyuncularından bile saklandı!
Haberler / Kültür
22 Nisan 2021 Perşembe 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Star Wars: The Empire Strikes Back filminde Darth Vader'ın, Luke Skywalker'ın babası olduğunun oyunculardan bile gizlendiği ortaya çıktı. Yapımcıların filmin meşhur şaşırtmacasını saklamayı başarması ise önümüzdeki günlerde gerçekleşecek müzayede öncesi belirlendi.

700'DEN FAZLA EŞYA SATILIYOR

Orijinal Star Wars üçlemesinde Darth Vader’a hayat veren ve geçen yıl 28 Kasım’da 85 yaşında hayatını kaybeden oyuncu David Prowse’un 700’den fazla eşyası gelecek ay East Bristol Müzayede Evi tarafından satışa sunuluyor.

The Guardian’da yer alan habere göre müzayedeye çıkacak eserler arasında The Empire Strikes Back senaryosu, Millennium Falcon’ın kokpitinden bir parça ve Prowse’un etkinliklerde taktığı bir Darth Vader maskesi yer alıyor. Prowse’un koleksiyonu 4 Mayıs Star Wars Günü’nde açık artırmaya çıkacak.

"OYUNCULARDAN BİLE SAKLANDI"

Müzayede evinden Andrew Stowe, “Evindeki kutuları karıştırırken bir kutuda Vader ile Luke Skywalker’ın arasındaki ilişkinin açıklandığı Empire Strikes Back filminin senaryosunu buldum. Bu çok heyecan vericiydi. Bu açıklama oyuncularından çoğundan bile saklanmıştı” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime