Turktime

Çocuk Filmleri Festivali başladı

Çocuk Filmleri Festivali bu yıl 17'nci kez başladı. 19-23 Nisan tarihleri arasında pandemi koşulları nedeniyle çevrim içi gerçekleştirilecek festival, son dönemin beğeniyle izlenen kısa ve uzun metraj filmleri ile birbirinden eğlenceli atölyeleri minik sinemaseverlerle buluşturacak.
ABONE OL
Abone Ol
Çocuk Filmleri Festivali başladı
Haberler / Kültür
20 Nisan 2021 Salı 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çocukların sağlıklı bir hobi edinmelerine, sanatsal üretim gerçekleştirmelerine, sinemayla tanışmalarına ve erken yaşta sinema kültürü edinmelerine rehberlik etme hedefi ile gerçekleştirilen 17. Çocuk Filmleri Festivali çevrim içi olarak başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ile TÜRSAK Vakfı tarafından gerçekleştirilen festivalin bu yılında da film gösterimleri çevrim içi ortamda olacak. Türkiye’nin 81 iline yayılacak filmlerin coşkusuyla milyonlarca çocuğun evde eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak festival, birbirinden renkli ve eğlenceli filmleri cocukfestivali.com adresinde minik sinemaseverlerle buluşturacak. Festivalde film gösterimlerinin yanı sıra birbirinden önemli isimlerin çocuklarla çevrim içi olarak buluşacağı öğretici atölyeler de TÜRSAK Vakfı YouTube kanalından takip edilebilecek.

Festivalin bu yılki kapanış töreni ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda TÜRSAK Vakfı YouTube kanalında gerçekleştirilecek. Törende ayrıca festival kapsamında gerçekleştirilen Filmimin Hikâyesi yarışmasının birincisi de açıklanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime