Turktime

Otomobil fiyatları yüzde 50 düşecek!

Döviz kurunun hızlı düşüşe geçmesinin ardından birçok farklı sektörde de indirimler beklenmeye başlandı. Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, ikinci el otomobillerde fiyatların 1 ay sonrası için yüzde 50 düşeceğini tahmin etti.
ABONE OL
Abone Ol
Otomobil fiyatları yüzde 50 düşecek!
Haberler / Ekonomi
28 Aralık 2021 Salı 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Otomobil fiyatlarının tavan yaptığı ülkemizde, dövizin düşüşe geçmesiyle birlikte gözler yeniden sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarına çevrildi.

2022 yılında çip krizinin bir nebze olsun aşılması durumunda üretilen yeni otomobillerin de dolaşıma girmesi sektördeki fiyatları aşağıya çekecek gibi görünüyor.

"1 AY SONRA YÜZDE 50'LİK DÜŞÜŞ"

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın konuyla ilgili, "2022 hem sıfır hem de ikinci el arabalar için daha hareketli, fiyatların bugünküne göre daha makul seyrettiği bir yıl olacak. Döviz kurunun da gerilemesiyle 1 ay sonra ikinci el araba fiyatlarında yüzde 50’lik bir düşüş öngörüyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime