Turktime

Dolar düştü, akaryakıt fiyatları düşmedi!

Dövizdeki düşüşün ardından vatandaşlar özellikle 11 TL'leri aşan akaryakıt fiyatlarına gelecek indirimleri beklemeye başladı ancak akaryakıt fiyatlarında henüz pompaya yansıyan ciddi bir indirim görülmedi.
ABONE OL
Abone Ol
Dolar düştü, akaryakıt fiyatları düşmedi!
Haberler / Ekonomi
28 Aralık 2021 Salı 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dolar kurunun her yükselişinde arka arkaya zam gelen akaryakıta, doların düşüşünden bu yana ciddi bir indirim ne yazık ki hala gelmedi.

Sözcü'nün haberine göre vatandaşlar akaryakıt fiyatlarının düşmemesinden şikayetçi.

VATANDAŞLARIN AKARYAKIT FİYATLARIYLA İLGİLİ SÖZLERİ ŞÖYLE:

Serkan Şelte:Çok kötü durumdayız. Aldığımız parayı götürüp yakıta veriyoruz. Her aldığımız yakıtta en az 50 lira fark ediyor. Hiçbir düşürme yapmadılar. Çok kötü. Zamlardan önce bir depo 450 liraya doluyordu, şu an 650 liraya doluyor. Dolardaki düşüşten sonra ben bir düşüş bekliyordum ama olmadı.”

"HANGİ ÜRÜNE YANSIDI"

Muzaffer Kocabaş: “Yansımayacağı belli. Hangisine (ürüne) yansıdı ki? Hiçbir şeye yansımadı. (Dövizin düşüşünün) Bize bir faydası olmadı.”

Kamber Kaymak: “Fiyatların düşmemesi saçmalık. Çünkü dolarla birlikte nasıl yükseliyorsa, dolarla birlikte de düşmesi lazım. Buna bir şekilde el atmaları lazım. Depoyu önceden 470'e dolduruyorduk, şu an 650 liraya doluyor.”

"İNDİRİM YAPILIYOR FAKAT POMPAYA YANSIMIYOR"

Yusuf Bulut: “Dolar bir yandan düşüyor ama akaryakıtta herhangi bir indirim yok. İndirim yapılıyor fakat pompaya yansımıyor. Bu duruma sürücüler isyan ediyor. Ben de isyandayım. En azından litresinin 8-9 liraya düşmesini bekliyorduk.”

Burçak Yüce: “Birçok ürüne yansıması dolardaki düşüş. Bir süre sonra yansır mı yansımaz mı bilemiyorum…”

Kaynak / Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime