Turktime

Omicron'dan ilk can kaybı geldi!

İngiltere'de bir kişi Omicron varyantından kaynaklı Kovid-19 dolayısıyla yaşamını yitirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Omicron'dan ilk can kaybı geldi!
Haberler / Dünya
13 Aralık 2021 Pazartesi 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İngiltere'de bir kişi Omicron varyantından kaynaklı Kovid-19 dolayısıyla yaşamını yitirdi. İngiltere Başbakanı Boris Johnson yeni varyanttan kaynaklanan can kaybını doğruladı.

İngiltere'de bir kişi Omicron varyantından kaynaklı Kovid-19 dolayısıyla yaşamını yitirdi. İngiltere Başbakanı Boris Johnson yeni varyanttan kaynaklanan en az bir can kaybının yaşandığını doğruladı ve halkı üçüncü doz aşı yaptırmaya çağırdı.

Euronews2ta yer alan habere göre; başkent Londra'daki bir aşı merkezinde haberi duyuran Johnson "Ne yazık ki Omicron nedeniyle hastaneye yatışlar oluyor ve maalesef Omicron varyantı bulunan en az bir kişinin yaşamını yitirdiği teyit edildi" dedi.

ÜÇÜNCÜ DOZ İÇİN ALARM

Omicron'un virüsün biraz daha hafif bir versiyonu olduğuna dair düşünceleri bir kenara bırakarak toplumdaki hızlı yayılımına bakılması gerektiğini belirten Johnson "Yapabileceğimiz en iyi şey hepimizin üçüncü doz aşıyı yaptırması" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime