Turktime

Ömer Sarıkaya'nın yönettiği 'The House Of God' filmi Cannes yolcusu

Ömer Sarıkaya’nın yazıp yönettiği 'The House Of God' filmi, bu yıl 76.sı düzenlenecek olan Cannes Film Festivalinin yolcusu.
ABONE OL
Abone Ol
Ömer Sarıkaya'nın yönettiği 'The House Of God' filmi Cannes yolcusu
Haberler / Kültür
18 Mayıs 2023 Perşembe 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cannes Film Festivalinde Türk-Amerika-Avrupa ortak yapımı ‘’The House Of God’’ filmi de uzun metraj sinema filmi kategorisi yolcusu.

Ömer Sarıkaya’nın yazıp yönettiği sinema filmi sıradışı konusu ve oyuncuları ile dikkat çekiyor. Başrollerde Fatih Karagöz, Berna Türkkan ve Baran Deniz’in yer aldığı projeye Wilma Elles, Ahmet Özal, Gürsel Ateş ve Seyithan Özdemir konuk oyuncu olarak katıldı.

Festival yolcusu olan film, konusu itibariyle derin mesajlar veren renkli bir proje olma özelliğini taşıyor. Ünlü bir iş adamının sevdiği kadınla evlenerek mutlu bir yuva kurması ile başlayan hikayede plazadan çadıra düşen ailenin acı dramını izleyeceğiz. Filmin Yapımcılığını ; Uğur Akkuş, George Edde, Ömer Sarıkaya, Fatih Karagöz ve Berna Türkkan yapmaktadır.

Beltekin İkizlerin Görüntü Yönetmenliğini yaptığı filmin Yönetmeni Ömer Sarıkaya şu ifadeleri kullandı:

Bu filmde Dünyaya vermek istediğim çok fazla mesaj var. Allah, hepimizi sevgiyle yarattı. Dünyada bütün canlılara yetecek kadar yer var hepimiz birbirimizi ezmeden hatta en küçük bir böceği bile ezmeden huzur içinde yaşayabiliriz. Cami, Kilise, Mağara, Ev, Orman, Kainattaki her yer Allahın Evidir. (VATAN)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime