Turktime

Okan Buruk, Mourinho ve Guardiola'ya ortak oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaya devam ediyor. Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı deviren Okan Buruk başarılması güç bir olayı gerçekleştirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk, Mourinho ve Guardiola'ya ortak oldu
Haberler / Spor
5 Ekim 2023 Perşembe 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın başına geçen ve ilk senesinde şampiyonluk sevinci yaşayan Okan Buruk bu sezonda da oldukça etkili bir grafik çiziyor. Şampiyonlar Ligi'nde Old Trafford'da Manchester United'ı deviren deneyimli çalıştırıcı daha önce sadece 4 teknik adamın başarabildiği istatistiği yakaladı. Okan Buruk, Manchester'ı iki farklı takımda mağlup eden beşinci teknik direktör oldu.

OKAN BURUK, MOURİNHO VE GUARDİOLA'NIN KOLTUĞUNA OTURDU

Okan Buruk, İngiliz devi Manchester United'ı Şampiyonlar Ligi'nde devirerek gerçekleşmesi çok zor olan bir başarıyı gerçekleştirdi. Buruk, Manchester United'ı iki farklı takım ile mağlup eden beşinci teknik direktör olarak inanılmaz bir başarı yakaladı.

BAŞAKŞEHİR'DE DE GALİP GELMİŞTİ

2020-21 sezonunda tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Başakşehir'in başında olan Okan Buruk, Manchester United'ı 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

SADECE 4 TEKNİK ADAM BAŞARMIŞTI

Daha önce Manchester United'ı iki farklı takım ile sadece dört teknik adam mağlup etmeyi başarmıştı. Bu teknik adamlar; Pep Guardiola, Ottmar Hitzfeld, Thomas Tuchel, Jose Mourinho olarak kaydedilmişti. Okan Buruk bu listeye adını yazdırmayı başardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime