Turktime

'Kalbimde sadece Trnava değil Fenerbahçe de var'

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve geçtiğimiz sezon Spartak Trnava formasıyla furbol kariyerini sonlandıran Martin Skrtel samimi açıklamalarda bulundu. Skrtel, kalbinde sadece Spartak Trnava'nın değil Fenerbahçe'nin de olduğunu söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
'Kalbimde sadece Trnava değil Fenerbahçe de var'
Haberler / Spor
5 Ekim 2023 Perşembe 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spartak Trnava'dan geçen sezon ayrılarak futbol kariyerine nokta koyan eski Fenerbahçeli yıldız Martin Skrtel, Spartak Trnava-Fenerbahçe karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe kariyerini ve bugün oynanacak karşılaşmayı değerlendiren Skrtel, "Fenerbahçe'de oynadığımda elimden gelenin en iyisini yaptım. Kalbimde sadece Trnava değil, Fenerbahçe de var. Kendimi izole edeceğim. Bir taraftar olarak bu maçın tadını çıkaracağım" diye konuştu.

Fenerbahçe'ye 2016-17 sezonunda transfer olan Skrtel, Sarı-Lacivertli formayla 119 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda rakip ağlara 7 gol yollayan yıldız savunmacı 3 golünde asistini yaptı.

Skrtel, Fenerbahçe'nin yanı sıra ülkemizde RAMS Başakşehir'in de formasını giymişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime