Turktime

O ilde denize girmek yasaklandı

Samsun Valiliği, Karadeniz'de yaşanan olumsuz hava şartları ve artan dalgalar nedeniyle vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı.
ABONE OL
Abone Ol
O ilde denize girmek yasaklandı
Haberler / Güncel
19 Temmuz 2024 Cuma 16:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Samsun Valiliği, Karadeniz'de yaşanan olumsuz hava şartları ve artan dalgalar nedeniyle vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı. Yetkililer, can güvenliği için denizden uzak durulmasını ve gerekli tedbirlere uyulmasını vurguladı.

Uyarının sebebi, son günlerde Karadeniz'de artan fırtınalar ve dalgalar. Bu durum, denizdeki akıntıların da değişmesine ve denize girilmesini tehlikeli hale getirmesine yol açıyor.

Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığından alınan verilere göre, Samsun'da sahillerin tamamında rüzgar hızı nedeniyle dalga yüksekliğinin artmasının beklendiği bildirildi.

Rüzgar hızının saatte 20 deniz miline, dalga yüksekliğinin 2 metreye kadar ulaşabileceği vurgulanan açıklamada, "Muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına denize girilmemesini önemle duyurulur" ifadesine yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime