Turktime

Nicolo Zaniolo: 'Burada kendimi iyi hissediyorum'

Galatasaray'dan Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiranan Nicolo Zaniolo açıklamalarda bulundu. Zaniolo, İngiltere'de kendini iyi hissettiğini söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Nicolo Zaniolo: 'Burada kendimi iyi hissediyorum'
Haberler / Spor
12 Ekim 2023 Perşembe 17:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'dan satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralanan İtalyan futbolcu Nicolo Zanilo, konuştu.

Zaniolo yaptığı açıklamada, "İtalya'da İngiltere'ye göre medya ve taraftar baskısı daha fazla. Burada arkadaşlarımla yürüyebiliyorum. İtalya'da bu durum biraz yorucu oluyor. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. İklime de alıştım; yağmurla uyanıyorsunuz, saat üçte hava güneşli, iki saat sonra tekrar yağmur yağıyor." dedi.

"ZOR MAÇLARI SEVİYORUM"

Genç oyuncu, "Zor maçlara hazırlanmak daha kolaydır. Daha zayıf bir takıma karşı oynadığınızda biraz daha az konsantrasyona sahip oluyorsunuz. Zor maçlar farklıdır. Bu maçları oynamayı seviyorum." açıklamasını yaptı.

Sana Roma'da Totti'nin 10 numaralı forması teklif edildi mi? sorusuna Nicolo Zaniolo şöyle cevap verdi: "Bunu asla kabul etmezdim. Üzerinizde gereksiz baskı yaratır. Hepimiz o formanın kime ait olduğunu biliyoruz ve ben onu almayı hiç düşünmedim."

"35 YAŞINDA KENDİNİZİ NASIL GÖRÜYORSUNUZ?"

Genç yıldız, "Milli takımla büyük bir turnuva kazanmak isterim. Avrupa Şampiyonası olabilir ama Dünya Kupası'nı da umuyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime