Turktime

Fenerbahçeli Dusan Tadic, Dzeko ve Szymanski'nin gölgesinde kaldı

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Dusan Tadic kendisiyle aynı dönemde takıma katılan Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski'nin gölgesinde kaldı.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçeli Dusan Tadic, Dzeko ve Szymanski'nin gölgesinde kaldı
Haberler / Spor
12 Ekim 2023 Perşembe 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe'de Ajax'tan bedelsiz olarak transfer edilen Dusan Tadic, Konferans Ligi elemelerindeki performansıyla parmak ısırttı. Tecrübeli oyuncu, ligin ilk haftasındaki Gaziantep FK maçında asistini yaptı. Ardından duraklama dönemine girdi.

5 MAÇ SONRA AÇILDI

Sırp yıldız, 5 karşılaşmayı boş geçtikten sonra Rizespor maçında 1 gol, 1 asistle oynadı, Kasımpaşa mücadelesinde de fileleri sarstı. Ligde 2 kez ağları sarsan 34 yaşındaki futbolcu, 2 golün de pasını verdi. Dusan Tadic'in özellikle asist sayısı, arkadaşlarının, onun hazırladığı net pozisyonlardan yararlanamaması nedeniyle 2'de kaldı.

DZEKO VE SZYMANSKI ATTI

Süper Lig'deki 8 maça da 11'de başlayan ve maç başı 88 dakika süre alan deneyimli oyuncu, toplamda 9 gollük pas verdi. Bunları sadece ilk haftadaki Gaziantep FK maçında Dzeko, Çaykur Rizespor karşısında ise Szymanski değerlendirmeyi başardı. İsmail Kartal, her geçen hafta arkadaşlarıyla uyumunu daha da artıran Dusan Tadic'in skor katkısının da bu doğrultuda yükseleceğine inanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime