Turktime

Neslihan Atagül'ün plaj tarzı dalga konusu oldu

Güzel oyuncu Neslihan Atagül son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 'Saat 05:00' notu ile plajdan karelerini peş peşe paylaşan Atagül'ün tarzı alay konusu oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Neslihan Atagül'ün plaj tarzı dalga konusu oldu
Haberler / Magazin
15 Haziran 2024 Cumartesi 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği 'Deniz' karakteriyle ekran macerasına başlayan ünlü oyuncu Neslihan Atagül 'Fatih Harbiye' ile 'Kara Sevda' gibi birçok başarılı yapımlarda da rol aldı.

Özel hayatına ilişkin sürekli dolaşan söylentilerle sık sık magazin gündeminde yer alan Atagül, şimdi de son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

O KARELERİ HİÇ BEĞENİLMEDİ
'Saat 05:00' notu ile plajdan karelerini peş peşe paylaşan Atagül'ün tarzı hiç beğenilmedi.

Leopar desenli bikinisinin üzerine beyaz bir kimono giyen ünlü isim altına da kırmızı beyaz pötikareli bir pijama giydi.

Atagül'e sosyal medyada; 'Hiç olmuş mu böyle?', 'Paranız var ama yine de berbat giyiniyorsunuz', 'Bu tarz ne ya' gibi yorumlar yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 15 Haziran 2024 Cumartesi 16:36
Atagül'ün kısa sürede binlerce beğeni alarak sosyal medyada gündem olan karelerine; "Bu ne güzellik?", "Kraliçe" ve "Müthiş görünüyorsun" şeklinde yorumlar yapıldı.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime