Turktime

Ünlü oyuncudan bomba aşk iddiası!

Kanal D'de geçtiğimiz aylarda final yapan 'Dönence' dizisinde canlandırdığı 'Gece' karakteriyle kariyerinde yükseliş yaşayan sonrasında Gaddar'da rol alan Sümeyye Aydoğan, Akyaka tatilinde görüntülendi.
ABONE OL
Abone Ol
Ünlü oyuncudan bomba aşk iddiası!
Haberler / Magazin
15 Haziran 2024 Cumartesi 09:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanında sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla da sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Sümeyye Aydoğan, tatil sezonunu açtı. Dizisinin final yapmasının ardından Aydoğan, Akyaka'ya gitti.

Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Gaddar' dizisinde başrolü paylaşan Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan hakkında geçtiğimiz günlerde aşk iddiaları gündeme gelmişti.

Sık sık Serenay Sarıkaya ile benzerliğiyle konuşulan genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, meslektaşına benzetilmesiyle ilgili, "Renklerimiz benziyor. İkimizin de yolu açık olsun. Diyebileceğim fazla bir şey yok" demişti.

Sümeyye Aydoğan önceki gün arkadaş grubuyla çıktığı Akyaka tatilinde görüntülendi. Azmak nehrinde arkadaşlarıyla bindikleri sandalda açtıkları müzikle eğlenen oyuncunun morali kendisini görüntüleyen gazetecileri görünce bozuldu.

Yanındakilere 'Magazinciler ya, off !' diyerek şaşırtan cümleler kuran oyuncunun bu tavrına kimse bir anlam veremedi. 'Ne alaka ya, nerden çıktılar ki' diyerek anlamsız tavrına devam eden oyuncu sırtını gazetecilere dönerek görüntü vermemeye çalıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime