Turktime

Nejat İşler'den Berrak Tüzünataç sorusuna bomba cevap!

Beyoğlu'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nejat İşler, eski sevgilisi Berrak Tüzünataç ile ilgili soruya ilginç bir cevap verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Nejat İşler'den Berrak Tüzünataç sorusuna bomba cevap!
Haberler / Magazin
30 Temmuz 2023 Pazar 14:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Kaybedenler Kulübü', 'Anlat İstanbul' ve 'Çukur' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen ve son olarak 'Aile' dizisindeki performansıyla çok konuşulan başarılı oyuncu Nejat İşler, geçtiğimiz gece Beyoğlu'nda bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre, basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Nejat İşler, “Film projem vardı, bitti. Şimdi tatil dönemindeyiz. Sonrasında da dizi devam edecek” şeklinde konuştu.

51 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin “Aşk hayatınız nasıl gidiyor?” sorusunu, “Şu anda iş var abi” şeklinde yanıtlamakla yetindi.

Nejat İşler, “Sizi bu duruma getiren, böyle olmanıza neden olan geçmişte yaşadığınız Berrak Tüzünataç aşkı mı?” sorusu karşısında ise şu cevabı verdi:

"51 yaşındayım. Önümüzdeki mart emekli oluyorum. Öyle söyleyeyim. Kolay gelsin."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime