Turktime

Demet Özdemir cesur tarzıyla nefes kesti!

Sıcak havanın tadını tatil yaparak çıkaran güzel oyuncu Demet Özdemir, yurtiçi tatilinin ardından şimdi ise İtalya'ya uçtu.
ABONE OL
Abone Ol
Demet Özdemir cesur tarzıyla nefes kesti!
Haberler / Magazin
29 Temmuz 2023 Cumartesi 09:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Evlilikleriyle çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, sosyal medyada aşk dolu pozlar verirken, sürpriz şekilde ayrılık kararı almıştı.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, 26 Ağustos 2022 tarihinde hayatlarını birleştirmişti. Haklarında ayrılık iddiaları çıkan ikili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile haberleri doğrulamıştı.

Özdemir ve Koç, kısa süreli evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını şu sözlerle duyurmuştu:

"Evliliğimizi bir süredir yürütemeyip, boşanma kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz."”

8 Mayıs'ta tek celsede boşanan Özdemir ve Koç, Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya avukatları ile katılmış, karşılıklı olarak hiçbir şey talep etmemişti.

Ayrılık sonrası bir süre Yunanistan'da tatil yapan ve gayrimenkul bakan Demet Özdemir o sırada iddialara göre gönlünü de Yunan DJ Sergio'ya kaptırdı.

DEKOLTESİYLE NEFES KESTİ

Aşk dedikoduları sonrası Demet Özdemir cephesinden ise bir açıklama gelmedi.

Demet Özdemir şimdi ise tatil için İtalya’yı tercih etti.

İtalya’ya uçan Demet Özdemir, sosyal medya sayfasından konsere gittiği anları yayınladı ve derin göğüs dekolteli konser kombinini sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime