Turktime

Munzur Festivali ertelendi

Tunceli’de bu yıl 29 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan 20. Munzur Kültür ve Doğa Festivali, korona sebebiyle önümüzdeki yıla ertelendi.
ABONE OL
Abone Ol
Munzur Festivali ertelendi
Haberler / Kültür
24 Temmuz 2021 Cumartesi 09:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tunceli’de belediye ve dernekler tarafından yapılması planlanan 20. Munzur Kültür ve Doğa Festivali'nin önümüzdeki yıla ertelenmesine ilişkin Festival Tertip Komitesi tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi.

Komite adına konuşan Ali Mükan, festivalin geçen yıl da pandemi sebebiyle ertelendiğini hatırlatarak, oluşturulan komisyonun vakaların seyrine göre temmuz ayının son haftası festivalin yapılıp yapılmayacağına ilişkin görüş bildireceği yönünde karara varıldığını belirtti.

Mükan, “İçinde bulunduğumuz haftada gerek ülkede, gerekse de ilimizde corona virüs hastalığının artış gösterdiği çeşitli kurumlar tarafından verilerle ortaya konulmuştur. Öte yandan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikamızın Dersim şubesi tarafından yapılan ve bilimsel verilerle desteklenen açıklamada delta ve delta plus varyantlarının ilimizde de görüldüğü ifade edilmiştir" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime