Turktime

Kalamış Yaz Festivali devam ediyor

Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Kalamış Yaz Festivali izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 3 Temmuz’da başlayan festival 30 Ağustos’a kadar sürecek.
ABONE OL
Abone Ol
Kalamış Yaz Festivali devam ediyor
Haberler / Kültür
21 Temmuz 2021 Çarşamba 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Toplamda 51 etkinliğin gerçekleşeceği festival kapsamında 33 konser ile 18 film gösterimi yer alıyor. Festivalin müzik ayağı Caz, Klasik Müzik, Rock, World Music, Flamenco, Elektronik Müzik, Hip Hop ve Popüler müzikten oluşan zengin bir içeriğe sahip.

Kalamış Atatürk Parkı’nın içinde pandemi koşullarına göre oluşturulan festival alanının seyirci kapasitesi 550 kişi. Sanatseverler +1 ortaklığıyla düzenlenen festivalin 1 TL olarak belirlenen ve haftalık olarak satışa çıkacak olan biletlerini (kişi başına en fazla 2 adet olmak üzere) Mobilet’in web sitesi ile aplikasyonu üzerinden her hafta Pazartesi günü saat 12:00’den itibaren temin edilebiliyor.

3 Temmuz Cumartesi akşamı 21.00’de Şef Kerem Esemen’in yönetimindeki İstanbul Film Müzikleri Orkestrası’nın eşliğinde Charlie Chaplin’in City Lights / Şehir Işıkları” filminin gösterimiyle start alan festivalin Müzik akşamları ise 8 Temmuz’da Balkan Müziği’nin önde gelen ismi Muammer Ketencoğlu ile başladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime