Turktime

Muharrem İnce'den gazetecilere: Erdoğan'ın yaptığı en büyük kötülük

Son dönemde gazetecilerle polemik yaşayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İnce, "Erdoğan’ın bu ülkeye yaptığı en büyük kötülük, her cenahtan gazeteciyi siyasi pozisyon almak zorunda bırakmasıdır." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Muharrem İnce'den gazetecilere: Erdoğan'ın yaptığı en büyük kötülük
Haberler / Siyaset
18 Mart 2023 Cumartesi 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bot hesaplarla desteklendiğini iddia ederek gündeme getiren gazeteciler Nevşin Mengü ve Fatih Portakal'la polemik yaşamıştı.

Yaşananların ardından Genel Başkan İnce, gazetecilerle arasında geçen diyaloglarla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Gazetecileri ikna etmeye çalıştığını söyleyen İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetecileri siyasi pozisyon almak zorunda bıraktığını söyledi.

'GAZETECİLERİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM'
İnce'nin paylaşımı şöyle:

Ben her medeni insan gibi gazetecilerle konuşmaya ve onları ikna etmeye çalışıyorum. Onlara hakaret etmiyor, onları tehdit etmiyorum. Yılmaz Özdil’in baskı sonucu işine son verilmesine susanlar, benimle konuştuktan sonra arkadaşını öğretmene şikayet eden ilkokul çocuğuna dönüşüyor. Erdoğan’ın bu ülkeye yaptığı en büyük kötülük, her cenahtan gazeteciyi siyasi pozisyon almak zorunda bırakmasıdır. Bunların hepsini aşacağız.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime