Turktime

DSP'den 'HDP' tepkisi: Aksi durum suçtur

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, HDP'nin kapatılması durumuna karşı yeni bir partiyi yedekte tuttuğunu belirterek, Anayasa Mahkemesi'ne çağrıda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
DSP'den 'HDP' tepkisi: Aksi durum suçtur
Haberler / Siyaset
17 Mart 2023 Cuma 16:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, AYM'ye çağrıda bulundu. Aksakal, HDP'nin kapatılması durumuna karşı yeni bir partiyi yedekte tuttuğunu söyledi. Aksakal, bu partiyle HDP'nin seçimlere katılması durumuna karşı "HDP'ye verilen seçim yardımı geri alınmalıdır. Aksi suçtur" ifadelerini kullandı.

Önder Aksakal açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

- HDP'nin AYM tarafından kapatılması "riskine karşı" Yeşil Sol Parti'den seçimlere katılmasının konuşulduğu günde önemle hatırlatmak isterim ki, bu durumda HDP'ye verilen Seçim Yardımı geri alınmalıdır. Aksi durum suçtur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Hamit c
 17 Mart 2023 Cuma 19:45
Bir tarafda madımak sormlusu diğer tarafda PKK Türkiye de çok başbakan ve Cumhurbaşkanı gesti heside yedi bir kişi hariç Ecevit ikici Atatürk birinci dsp yoluna devam

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime