Turktime

Motor tutkunları çocukların yüzünü güldürdü

Van'da motosiklet tutkunu 8 kişi, kırsal mahalledeki çocukların yüzlerini güldürmek için bir dizi etkinlik yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Motor tutkunları çocukların yüzünü güldürdü
Haberler / Güncel
6 Ekim 2024 Pazar 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal sorumluluk kampanyaları yürüten Power Riders Motosiklet Kulübü üyesi 8 gönüllü, kırsaldaki öğrencilerle bir araya gelmek ve onları motosikletlerle buluşturmak için çalışma yürüttü.

Motosikletleriyle kent merkezine 105 kilometre uzaklıktaki kırsal Yukarı Işıklı Mahallesi'ne gelen gönüllüler, ilkokulun bahçesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Çocuklara kırtasiye, kışlık giysi ve oyuncak dağıtarak mutluluklarına ortak olan gönüllüler, motosiklet kullanımı ve güvenli sürüş hakkında bilgiler aktardı.

Araçlarına bindirdikleri çocuklara motosiklet heyecanı yaşatan gönüllüler, oyunlarla eğlendirdikleri öğrencilerle bolca fotoğraf çektirdi.

"ÇOK HEYECANLANDIM"

Sınıf öğretmeni Sevda Öz Durmuşcan da öğrencilerin motosiklet görünce heyecanlandığı ifade ederek, "Öğrencilerimiz daha önce bu kadar profesyonel motosikletçilerle karşılaşmamıştı. Çocuklar, merak ettikleri soruları sordu ve bilgilendi. Motorcu arkadaşlarımız kilometrelerce öteden buraya geldiler. Çok mutlu olduk." diye konuştu.

Öğrenci Sait Nur Eren ise "Motosikletleri görünce çok heyecanlandım. Bizi motosikletlerine bindirdiler. Motosiklet ve ekipmanlar hakkında bilgi aldık. Kask taktım ve motosiklete bindim. O an çok heyecanlandım." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime