Turktime

İstismara uğramıştı... Sıla bebekten kötü haber

Tekirdağ'da yakınları tarafından cinsel istismara ve şiddete uğrayıp yoğun bakımda tedavi altına alınan 2 yaşındaki Sıla bebek için kötü haber geldi. Minik bebeğin ilaçlara artık tepki vermediği ve durumunun kritik olduğu kaydedildi.
ABONE OL
Abone Ol
İstismara uğramıştı... Sıla bebekten kötü haber
Haberler / Güncel
5 Ekim 2024 Cumartesi 20:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde komşuları tarafından şiddete ve istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla Y.'nin tedavisi Tekirdağ Şehir hastanesinde devam ediyor.

Entübe durumda olan Sıla bebekle ilgili kötü bir haber geldi. Minik Sıla'nın verilen ilaçlara tepki göstermediği belirtildi. 2 yaşındaki bebeğin durumunun kritik olduğu kaydedildi.

"SILA'NIN DURUMU KRİTİK"

Sıla'nın teyzesi Aslı Tatar, doktorlarla yapılan görüşmenin ardından, "Sıla artık ilaçlara da tepki vermiyor. Durumu her geçen gün daha da kritikleşiyor. Ama yine de kalbi attıkça bir umut var diyoruz. Tek dileğimiz, Sıla'dan iyi haberler almak. Doktorlarımızla sürekli görüşüyoruz ve iğne ucu kadar da olsa bir umut var diyoruz. Ancak bugün doktorlarımızla konuştuk ve Sıla'nın ilaçlara da artık tepki vermediğini öğrendik" açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime