Turktime

Monolitler Netflix projesi için dikilmiş!

Önce ABD’de görülen ve daha sonra Avrupa ülkelerinde de ortaya çıkan ‘monolit’ adlı metal sütunların, Netflix’te yayınlanmaya başlanan bir komedi şovu için dikildiği ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Monolitler Netflix projesi için dikilmiş!
Haberler / Kültür
12 Aralık 2020 Cumartesi 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk olarak kasım ortasında ABD’nin Utah eyaletinde, daha sonra da Almanya, İngiltere ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerinde görülen ‘monolit’ adlı metal sütunların gizemi çözüldü.

Monolitlerin, dijital içerik platformu Netflix için hazırlanan bir komedi şovunun parçası olarak dikildikleri ortaya çıktı.

Avustralyalı şakacılar Mark Samual Bonanno, Broden Kelly ve Zachary Ruane tarafından üretildiği öğrenilen monolitler, şakacıların Netflix’te yayımlanmaya başlanan “Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun” (Teyze Donna’nın Büyük Eski Eğlence Evi) adlı şovlarının reklamı olarak kullanıldı.

VİDEO YAYINLADILAR

Konuyla ilgili YouTube’a yüklenen “Neden tüm dünyada monolitler yaptım?” başlıklı videoda, monolitlerin dünyanın çeşitli yerlerine dikilmesinin sebebinin, Netflix’te yayımlanan bu komedi şovu olduğu ifade edildi. Videoda monolitlerin yapım ve dikilme anlarına ilişkin görüntüler de yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime