Turktime

Marvel yeni dönem projelerini açıkladı

İşte Marvel'in yeni dönemde öne çıkan projelerinden bazıları...
ABONE OL
Abone Ol
Marvel yeni dönem projelerini açıkladı
Haberler / Kültür
12 Aralık 2020 Cumartesi 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Disney, Avengers: Endgame ile Marvel Sinematik Evreni'nde biten dönem sonrası seyirciyle buluşacak yeni dizi ve filmlerini açıkladı. İşte Marvel'in yeni dönemde öne çıkan projelerinden bazıları...

Thor Love And Thunder

Oscarlı aktör Christian Bale’in filmin kadrosuna Tanrı Kasabı Gorr olarak katılacağı açıklandı.

Chris Hemsworth ve Natalie Portman yeniden bir araya geleceği filmde Oscarlı aktör Christian Bale’in Tanrı Kasabı Gorr karakterine hayat verecek. (Vizyona giriş tarihi: 6 Mayıs 2022)

Ant-Man ve Wasp Quantumania

İlk iki filmin kadrosunda yer alan Paul Rudd (Ant-Man), Evangeline Lilly (The Wasp), Michael Douglas (Dr. Hank Pym) ve Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne) rollerine tekrar hayat veriyorlar. Yeni açıklanan isimler arasında Cassie Lang karakterinin canlandıracak olan Kathryn Newton ve Fatih Kang (Kang the Conqueror) olarak da Jonathan Majors bulunuyor. (Vizyona giriş tarihi: 2022)

Hawkeye (Dizi)

Yenilmezler ekibinden Hawkeye, Disney+’da açıklanan ilk dizi. Kahramana beyazperde hayat veren Jeremy Renner’ın yanında Marvel ünlü okçularından Kate Bishop’u canlandıracak olan Hailee Steinfeld yer alacak. (Vizyona giriş tarihi: Disney+ yayın tarihi açıklanmadı)

She Hulk (Dizi)

She Hulk’un Marvel Film Evreni’ne geliyor. Dizinin ana karakteri She Hulk’u Tatiana Maslany canlandıracak. Hulk olarak tanıdığımız Mark Rufallo’nun da dizide zaman zaman çıkması bekleniyor. Daha önce Hulk’un düşmanlarından Abomination’ı canlandıran Tim Roth’da geri dönen isimler arasında. (Vizyona giriş tarihi: Disney+ yayın tarihi açıklanmadı)

Secret Invasion (Dizi)

Marvel Film Evreni filmlerinde Nick Furry olarak karşımıza çıkan Samuel L. Jackson, geri geliyor. Dizide aynı zamanda Captain Marvel’da Skrull Talos’u canlandıran Ben Mendelsohn’da yer alacak. (Vizyona giriş tarihi: Disney+ yayın tarihi açıklanmadı)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime