Turktime

Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinden evlilik kararı

Ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, güzel oyuncu Alina Boz'a geçen ay Paris'te romantik bir evlilik teklifi yaptı. Alina Boz, bu sürpriz karşısında büyük bir mutlulukla "Evet" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinden evlilik kararı
Haberler / Magazin
21 Eylül 2023 Perşembe 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü oyuncu Alina Boz, uzun yıllar Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile mutlu bir ilişki sürdürdü. İkisi arasında o kadar büyük bir aşk vardı ki, evlenme planları bile yapılıyordu. Ancak, herkesin beklediği düğün haberini duyamadan, üzücü bir ayrılık haberi geldi.

Alina Boz, ilişkisine son verdi ve bu kararın ardından kısa bir süre içinde çapkınlıklarıyla tanınan işletmeci Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açtı. Umut Evirgen, daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi birçok ünlü isimle aşk yaşamış bir isim olarak biliniyordu. Ancak, Alina Boz'un ayrılığını fırsat bilerek, ünlü güzelin dikkatini çekmeyi başardı. 

NİKAH 15 KASIM'DA

Temmuz ayından bu yana birlikte olan bu çift, sonunda evlilik kararı aldı. Ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, güzel oyuncu Alina Boz'a geçen ay Paris'te romantik bir evlilik teklifi yaptı. Alina Boz, bu sürpriz karşısında büyük bir mutlulukla "Evet" dedi. Çiftin tatil dönüşü ailelerini bir araya getirdiği ve kız isteme töreninin gerçekleştiği konuşuluyor.

15 Kasım'da İstanbul'da bir yalıda düğün yapılacağı ise şimdiden merakla bekleniyor. Alina Boz ve Umut Evirgen'in bu yeni aşkı ve evlilik kararı magazin dünyasında büyük ilgi uyandırdı. 

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime